Vil du være fuld af energi?
- så kig straks forbi!
 Velvære    Samvær 
 Fitness    Sundhed 
 Motion    Oplevelser 

Velkommen


-til Lillerød Vægtløftningsklub

Klubben er kendetegnet ved fællesskab, fester, mulighed for at sætte sin egen musik på, seriøs træning og et dopingfrit miljø. Åbningstider fra kl. 06:00 til 22:00 
 
Med 500 til 600 medlemmer er Lillerød vægtløftningsklub et samlingspunkt i Allerød for mangfoldige former for vægt og motions-træning.

Fra vægtløftere, der konkurrerer i disciplinerne træk og stød. Motionisten, der gennem moderat træning forebygger rygproblemer. Til den ambitiøse, der nyder at presse sig til det yderste og basketball-spilleren, der bruger vægttræningen som middel til at forbedre præstationerne samt mindske risikoen for skader.

Sidst men ikke mindst, er det også stedet for de, der (også) cykler, stepper, roer eller løber en tur i den nærliggende skov.

Alle, der har lyst til at prøve kræfter med vægt- og/eller motionstræning er velkomne.

I LIVK kan du få begge dele. Er det kredsløbstræning du er mest interesseret i kan vi tilbyde motionscykler, stepmaskiner, stair-master, cross-fit maskiner, ro-maskiner samt løbebånd. 

I afdelingen med frie vægte har vi alt hvad hjertet begærer, med et stort udvalg af stænger skiver og håndvægte, samt godt med bænke og racks. Derudover har vi også de mest essentielle maskiner.

Alt i alt burde du ikke gå forgæves uanset hvad dit træningsønske måtte være.